Povianočné darčeky

11.01.2016 18:50

Viete o tom, že darčeky nenosí len Ježiško? Niekedy ich predsa dostávame aj od svojich známych či príbuzných a občas prídu aj poštou. Na nás čakali po Vianociach v triede hneď tri takéto milé prekvapenia. Neváhali sme a pustili sa do rozbaľovania.

Začali sme pekne z kraja. Ako prvú sme otvorili obálku, ktorá k nám pricestovala z českého mesta  Plavy. Vo vnútri sme našli krásnu vianočnú pohľadnicu s novoročným blahoželaním. Ďakujeme za milé prianie a všetkým pani učiteľkám a žiakom z cirkusu Placirk želáme do nového roku veľa šťastia, zdravia a spokojnosti.

Veľmi príjemným prekvapením bol pre nás i kalendár na celý rok 2016 zo ZŠ Slavkovice. Nielenže nám spestrí našu triedu, ale nám aj pomôže naučiť sa české mesiace pekne spamäti. Len máloktorý prváčik totiž vie, ako sa povie po česky január, či sa nosia v červenci rukavice alebo ako sa v českej republike volajú mesiace, počas ktorých majú žiaci prázdniny... Posielame preto naše veľké poďakovanie aj Cirkusu Lví srdce, lebo tento darček je nielen veľmi pekný, ale aj užitočný.

No a nakoniec  sme nazreli do mäkučkého balíka, ktorý nám poslali žiaci a pani učiteľky zo ZŠ Bukovice. Najskôr koloval z rúčky do rúčky, pričom každý sa snažil uhádnuť, čo asi ukrýva. Zdá sa, že viaceré deti sa môžu živiť ako jasnovidci, lebo sa zhodli v tom, že vo vnútri je vankúšik. Ale nie hocijaký! Pravý cirkusový, s nádherným stanom uprostred. Hoci prváci už v škole poobede nespávajú, okamžite mnohých premkli driemoty, len aby mohli náš spoločný darček vyskúšať. Všetkým z cirkusu Kulička zo srdca ďakujeme a tešíme sa na to, ako sa nám všetky sny snívané na tomto vankúšiku splnia. To zas bude oň bitka!   :o)

—————

Späť